Met ingang van 1 december 2014 is het niet meer mogelijk om bestellingen bij ons te doen.
Beachcruiser Store
BMX Webshop
Best Buy Omafietsen
Fietshelm4kids

Goedkope kinderfietsen

Een goedkope kinderfiets kopen, doet u bij BestBuyKinderfietsen! In de wirwar van talloze webwinkels bieden wij u een groot en overzichtelijk assortiment voordelige kinderfietsen. Op onze site vindt u continu een aanbod van ruim 150 verschillende kinderfietsen (eerlijk verdeeld in 50% meisjesfietsen en 50% jongensfietsen).

Waarom onze fietsen goedkoop zijn
Een van de voornaamste redenen waarom u bij ons de goedkoopste kinderfietsen van Nederland kunt vinden is, dat wij een gespecialiseerde webwinkel zijn. BestBuyKinderfietsen is derhalve geen traditionele fietsenwinkel die daarnaast toevallig nog een website heeft. Wij hebben dan ook geen fysieke vestigingen met alle kosten van dien. Een andere reden waardoor wij kinderfietsen goedkoop kunnen aanbieden is, dat wij u deze toezenden in een doos en u de fiets zelf nog dient af te monteren (zoals dat bijvoorbeeld ook gebruikelijk is bij sommige meubelwinkels). Voor dit afmonteren hoeft u overigens geen volleerde monteur te zijn. Over het algemeen blijven de werkzaamheden beperkt tot enkele eenvoudige zaken als het rechtzetten van het stuur en het vastzetten van de trappers.

Doordat wij volledig zijn ingesteld op de verkoop van fietsen via het internet en u de fiets bovendien zelf afmonteert, kunnen wij onze kosten beperkt houden. Dat voordeel vindt u terug in de prijzen van onze voordelige kinderfietsen.

Goedkoopste jongensfiets Goedkoopste meisjesfiets
Kinderfiets Coolboy 12 inch Kinderfiets Little Miss 12 inch
Coolboy 12 inch Little Miss 12 inch
€ 79,95  € 84,95
(Gratis verzending!) (Gratis verzending)

De hierboven getoonde fietsjes, zijn samen met de Bike2Fly drie van de populairste kinderfietsen van 2011. Deze eigentijdse fietsen zullen ook in 2012 veel gevraagde modellen blijven.

Andere webshops met voordelige kinderfietsen
Op BestBuyKinderfietsen.nl vindt u een groot aanbod kinderfietsen van alle denkbare types. Daaronder is tevens begrepen een groot aantal kinderomafietsen. Meer van onze goedkope fietsen vindt u onder andere in de volgende webwinkels:

Goedkope omafietsen: www.bestbuyomafietsen.nl/
Goedkope BMX fietsen: www.bmxwebshop.nl/
Goedkope beachcruiser: www.BeachCruiserstore.nl

Algemene voorwaarden | Sitemap