Met ingang van 1 december 2014 is het niet meer mogelijk om bestellingen bij ons te doen.
Beachcruiser Store
BMX Webshop
Best Buy Omafietsen
Fietshelm4kids
Share

Kinderfiets Olfie Beautyfox 20 inch Roze

Levertijd Levertijd 1 werkdag
€ 128,95 Dit product is op dit moment niet leverbaar

Perfecte fiets voor kleine prinsesjes
Met de prachtige roze Olfie Beautyfox kinderfiets valt uw dochtertje absoluut op! Het nagellak roze frame met de kusjes en sterretjes erop maken de fiets uniek. Op het zwarte spatbord staan naast het roze vosje ook kusjes en sterretjes. Voor een extra vrolijke uitstraling hangen er felgekleurde slingers aan het stuur. Is uw dochter een echt prinsesje? Dan is de Olfie Beautyfox perfect voor haar!

Olfie Beautyfox: stevig en veilig
De Beautyfox van BestBuyKinderfietsen heeft een stevig stalen frame en heeft reflectoren voor en achter. Tevens helpen de handrem en de terugtraprem de veiligheid van uw kind te bevorderen. De kettingkast is netjes afgesloten. Hierdoor kunnen er geen veters of vingers tussen komen. Om uw kind de beste houding te geven, kunnen het stuur en het zadel in hoogte worden versteld. Ideaal voor uw groeiende dochter!

Fietsmaat is van belang
Deze 20 inch kinderfiets is in principe geschikt voor meisjes van 6 tot 8 jaar. Maar omdat niet elk meisje even groot is op deze leeftijd kan het verstandig zijn om de fietsmaat te bepalen aan de hand van de lengte van uw dochter. Een 20 inch kinderfiets is perfect voor meisjes van ongeveer 115 centimeter groot of met een kledingmaat tussen 116 en 122 centimeter. Een goede fietsmaat zorgt voor stabiliteit en veiligheid op de weg.

Verder winkelen

Gerelateerde producten

Van de categorie Kinderfietsen 20 inch zijn tevens de volgende producten verkrijgbaar:

Algemene voorwaarden | Sitemap